Hoppla

IMG_2160Sista kvällen på semestern blev en fin en. Vi fick till en tur på islandshäst och prickade in ett fantastiskt trevlig väder på köpet. Det är något helt annat att sitta på de här små sötisarna än på stora hästar. De liksom trippar fram på sina små ben. Riktigt mysiga hästar. Jag fick låna Mimir, en pigg fux!

IMG_2146Vi red över stock och sten och på små skogsvägar. Såg kronhjortar i skogen. Förutom vi fyra i vårt gäng var det en mamma med dotter med som inte hade ridit alls så de ville inte galoppera. I och med att vi hade två ledare med oss kunde vi dela upp oss. Vi som ville galoppera fick stå och vänta ett tag medan de övriga kommit en bit på vägen och oj vad hästarna dansade hambo på plats innan de fick sticka iväg. Steppade runt och förstod inte alls varför de var tvungna att vänta när de äntligen kommit fram till galoppsträckan. Sen gick det i en väldig fart och jag tappade som vanligt stigbyglarna men höll mig kvar utan alltför stora besvär. Roligt!

IMG_2152Efter riduren släppte vi glada hästar i hagen och så fick vi lite fika. Tjoho, vad kul och mysigt det var! Och det gjorde inte alls ont i ryggen den här gången.

IMG_2149

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s