Bland odjur

IMG_8426.JPGAlldeles vid skidstadion ligger ingången till rovdjursparken här i Orsa. Klas och jag kände oss sugna på att spana in odjuren och spenderade eftermiddagen i djurparken. Vi såg fina vargar och lodjur innan vi tog en brant promenad upp till toppstugan för lunch och fika direkt efter det. Där uppe hann vi heja på Klas kusin med familj som också är här på semester.

IMG_8439.JPGVältankade med energi var vi redo att möta resten av djuren. Till vår stora lycka fick vi se superstora vackra tigrar, busiga leoparder och en störtskön isbjörn.

IMG_8446.JPG

IMG_8444.JPGDet är fascinerande att se hur de stora kattdjuren verkligen är just katter. Lodjurshonan som gosade sin haka mot en stubbe, leoparden som intog anfallsposition och svängde med svansen innan den hoppade upp mot rutan där Klas stod och försökte fota och som sedan la sig på rygg och rullade runt medan den spann. Tigrarnas uppmärksamma blickar på tyget som någon viftade med flera meter ovanför deras huvuden och lodjuret som satte sig på en sten och tvättade sig. Fina katterna ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s