Ibland blir jag sugen på en liten räka

P1050818

Tänk att det är hela tre år sedan vi hade en kattunge hemma! Här är Jaspis som vi åkte och hämtade en fredag efter jobbet när hon och syrran hittats utomhus. Jaspis bodde bara hos oss i någon vecka innan Samvetet återfann mamma katt och hela den lilla familjen kunde återförenas. Hon var livrädd och supergosig på samma gång och hade ett minne som en guldfisk. Från att ha legat på rygg i famnen och kurrat som en hel tiger till att, fem sekunder senare när man slutat klappa henne och skulle lyfta upp henne, förvandlas till en fräsande spottkobra. Hon var söt den lilla räkan. Skulle kunna tänka mig en liten snart. Fast bara som jourhem.

bosse1

DSC00675

Ett par-tre år tidigare var vi jourhem åt spottkobrorna Bosse (svart/vit) och Börje (svart). Börje bor med sina stora ögon och sin pussmun hos min mamma. Han törs komma fram och säga hej när mamma är hemma, men när vi är kattvakt vill han inte se röken av oss otäcka tvåbeningar. Men han ligger i mammas knä och är trygg med henne och det är huvudsaken! Bosse hade vi hos oss i ungefär ett år och jag kan fortfarande sakna honom och tycka att det var himla synd att han inte kunde stanna. Gölliga Bo.

DSC00598

Och så får vi inte glömma Chaplinson. Ja honom var jag ju faktiskt jourhem åt från början och vi vet ju alla hur det slutade ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s