Krusenbergs herrgård

P1150459_3I helgen for vi till Krusenbergs herrgård för 6-årsfirande. Vilken skön helg! Vi kom dit, träffade världens sötaste tjurar och blev sedan serverade afternoon tea. Gott som tusan. Sen var det fritid i några timmar innan middagen. Vi valde sen middag (visa från helgen på Rånäs slott för 1,5 år sedan när afternoon tea och middagen inföll med bara några timmars mellanrum och jag blev så mätt att jag blev illamående) den här gången och hann med både bastubad (båda) och en skön massage (jag).

P1150468_2 IMG_5983 IMG_5977Middagen var jättegod bortsett från en konstig brieostkräm med nötter och honung. Låter gott men smakade…sämre. Mätta, mosiga och trötta stupade vi i säng och vaknade till en mumsig frukostbuffé innan vi åkte hem till Uppsala igen. Riktigt nöjd med helgen, det varv avkopplande och trevligt. Mer sånt!

Det enda jag saknade var en telefon på toaletten, men det är väl det som är skillnad på herrgård och slott antar jag..

IMG_5972Chaplin hade packat sin väska och tänkte också följa med. Sen ångrade han sig och kände att det nog var bäst att stanna hemma där maten finns trots allt. Tack mattemor för hjälpen med katterna!

..och DÄR har jag publicerat 1000 inlägg på bloggen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s