Påminn mig..

P1130443Om jag någon gång skulle romantisera renovering av gamla trädgårdsmöbler, och få för mig att jag tycker att det är mysigt att skrapa färg, slipa och måla..påminn mig då om att jag inte tycker att det är särskilt trevligt alls. Men jag måste tillägga att det är underbart att vara ute i finvädret och pyssla. Det gör det hela mycket mindre tråkigt!

IMG_4331Påminn mig om att gammal färg sitter hårdare än vad man kan tro, och att ny färg lätt lägger sig i klumpar eller rinner. Jag har haft trädgårdsmöblerna som projekt den här veckan. Tanken var att vara färdig till ikväll när vi får gäster, men det kommer jag inte att vara. Igår skulle jag köpa nytt tyg att klä de slitna dynorna med men när jag kom till affären var det SLUT. Så himla typiskt. Jag får åka till affären på stan och leta där.

P1130463Egentligen hade jag som plan att pyssla med det här under den första semesterveckan så att vi skulle ha en fin uteplats under hela semestern, men som ni vet så blir det inte alltid som man tänker sig. Och vad gör väl det egentligen? Bild kommer när allt är klart, någon gång nästa år.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s