När vi fyllde 5 år

I söndags kl 17 var det exakt fem år sedan hjärtat och jag träffades för allra första gången. Det måste naturligtvis firas, och i år var det hjärtats tur att stå för planeringen. Lucky me! Jag kom hem efter jobbet på fredagen och fick veta att vi skulle åka till Stockholm och vara borta ända till söndag! Bara att börja packa..

På tåget åt vi choklad och drack lite vin ur whiskyglas. Skål!

Vi bodde på ett jättegammalt hotell i Gamla stan, Lady Hamilton. Själva hotellet var inte så jättegammalt egentligen, men huset var från 1400-talet. Spana in trapphuset här ovanför. Fint!  I vårt rum fanns en pigkammare, lite skumt, men praktiskt med en extrasäng om vi hade blivit osams. Det blev vi inte.

På fredagen hade vi ingenting planerat mer än att vi skulle äta. Vi gick till Tvärsöver på Söder, ett tapasställe som vi besökt tidigare. De hade inga bord när vi kom så vi fick vänta i baren i någon timme. När vi väntar kliver Molly Sandén in genom dörren med sina tjejkompisar. Idol-Roschana var med också. I det gänget kan vi snacka om att mobiltelefonerna var i centrum. Det fotades och visades för fullt. En stund senare dök även Eric Saade upp, men han kunde inte stanna så länge. Ja tänk, vi fick se kändisar också. Men det viktigaste var  såklart maten, så himla gott och absolut värd att vänta på.

På lördagen vaknade vi till en god frukost. Tänk att det alltid är så gott med hotellfrukost…mums. Vi beslutade oss för att gå upp lite tidigare nästa dag för att hinna äta ännu mer.

Jag fick veta att vi inte hade något planerat förrän på kvällen. Härligt med en dag där vi bara kunde göra vad vi kände för för stunden! Vi tog en promenad ut mot Djurgården, och köpte med oss en kaffe. Strosade runt på en kyrkogård. Det var ju ändå alla helgons dag.

Här knatar jag runt på Östermalm förstår ni. Nu är vi på jakt efter lunch. Det blev god pasta på Vapiano.

Sen tog vi en kaffe på Waynes innan det var dags att återvända till hotellet för iordningfix inför kvällen!

Jag fick veta att vi skulle gå på musikal. Jättekul! La cage aux folles på Oscarsteatern. Den har gjorts som film förut, fast då hette den Bird cage. Den handlar om ett franskt homosexuellt par. Den ene mannens son har träffat en tjej som han ska gifta sig med, men den blivande brudens far är en svårt konservativ politiker som inte på något vis accepterar homosexuella. Ja ni förstår ju, det blir en himla cirkus. Riktigt bra och kul!

Så blev det söndag och vår Stockholmshelg var till ända. Det blev en jättemysig helg, och det var skönt att få komma bort och bara ha det bra några dagar. Och så fick jag paket också. Bortskämd som få.. Tack älskling, du hade ordnat allt jättefint ♥

5 reaktioner på ”När vi fyllde 5 år

  1. Oj oj oj, va mysigt ni verkar ha haft! Och va du blir bortskämd som sagt! Jag blir väldigt imponerad av din pojkvän! Ger han några kurser tro, dit man kan skicka sin respektive för att få lite tips och undervisning?
    Och va snygg du är i håret Manda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s