Trevlig kväll som slutade mindre trevligt

Efter många dagar då vi bara hängt i stugan eller hemma bestämde vi oss för att ta en middag på stan. Vi gick till Hijazz och lyckades få plats på deras uteservering. Så himla skönt det var att sitta där i solen. Jag beställde min favorit, deras scampigryta med grönsaker. Alltid lika gott!

Vi hade tänkt stanna och lyssna på en tjej som skulle sjunga där, men sen drog det ut på tiden innan hon kom igång så vi bestämde oss för att åka hem och slappa istället. Kommer till cykelstället och hittar bara min cykel, med både min och hjärtats cykelhjälm i korgen. Hans cykel hade blivit stulen. Jag. Blir. Så. Trött. Vad är det för fel på folk som tycker det är okej att ta andras grejer? Vi letade lite runt omkring ifall någon skulle ha dumpat den nånstans, men utan resultat.

Det blev till att promenera hem och anmäla stölden till polis och försäkringsbolag. Sist hans cykel försvann kom den ju tillbaka. Efter några dagar hittade vi den i cykelstället utanför huset, fastlåst i en annan cykel. Lär ju inte hända igen.. Men i alla fall, om du ser en brun Monark herrcykel som ser övergiven ut så kan du ju hojta till!

En reaktion på ”Trevlig kväll som slutade mindre trevligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s