Vår vackra panter är hemma igen

Veterinären ringde på eftermiddagen. Med förmaningar om att se till att Chaplin äter ordentligt fick vi ta hem vår älskade panter idag. Men om han inte käkar, eller om han börjar kräkas igen, måste vi komma tillbaka. Han hade inte haft någon vidare aptit på sjukan, men varit hemskt gosig och pigg. Vi köpte lite specialmat med oss innan vi åkte hem med en omplåstrad kisse i baksätet.

Chaplin hade bråttom ut ur buren och ägnade den första halvtimmen åt att vandra omkring hemma och kolla så allt var som det skulle. Kisse var först fram och hälsade med en puss på nosen. Malva tyckte att han luktade illa, och morrade och fräste när han kom nära. Mynta smög efter med nosen i Chaplins röv. Alla tyckte att det hela var hemskt spännande. Nästkommande halvtimme ägnade Chaplin åt att tvätta av sig all sjukhuslukt.

Under kvällen har Chaplin smaskat fisk, skinka, burkmat och torrisar. Dock i små mångder, men allt är bättre än inget. Nu håller vi alla tummar, tassar och tår att vi slipper halka i en spya imorgon bitti. Han har inte kräkts en enda gång sedan i torsdags. Hoppas…

Chaplin har varit sjukt gosig och underbar på alla vis sedan han kom hem. Jag tror han har saknat oss litegrann faktiskt. Här ligger han med den rakade gosemagen i vädret och myser på soffan. Matte fick klappa mycket och länge. Älskade gubbe.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s