Endast tre katter hemma

Igår fick husse ta en halv VAK-dag (vård av katt) och åka till Ultuna med Chaplinpojken. Matte torkade kräks igår morse igen, och sen ville Chaplin inte äta. Som vanligt den senaste veckan alltså.. Husse ringde till vanliga veterinären som hade fullt upp eftersom de stängde kl 13, så det blev till att åka till Ultuna istället. Husse och Chaplin fick skjuts av snälla Daniel. Tack!

Om jag förstod rätt så hade proverna varit helt ok även igår, förutom att pancreasprovet nu hade blivit positivt igen. Antagligen pga fettintaget natten till lördag (mina egna spekulationer ska tilläggas). Han hade varit bubblig i magen när de klämde, och senare gjorde de ett ultraljud över magen som visade ett lite avvikande utseende på levern (men inget som var något farligt) och tjocktarmen såg ut att vara inflammerad. Chaplin skulle få dropp och mat (oklart om maten skulle intas via mun eller dropp) och observeras. Oflyt att ha två katter inlagda på sjukan under mindre än ett år.

Vad tror ni hände på kvällen sen? Har vi några gissningar? Jo, Kisse kräktes tre gånger och sen var hon alldeles däven resten av kvällen. Som tur var så verkar hon ha repat sig hyfsat nu, men….hon är inte speciellt sugen på mat. Ser vi ett mönster här? Jag hoppas verkligen att det bara är ett olyckligt sammanträffande.

Vi avvaktar med Sundsvallsresan. Om vi åker får det bli lördag – måndag istället. Men vi vill inte vara sysslolösa idag, så en tur till Gävle över dagen vågar vi oss på. Vi ska hälsa på två små tvillingpojkar och deras föräldrar, och det ska bli så roligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s