Kom igen Yarvis!

Idag när vi skulle åka och handla kastade Yarvis in handduken. Han hostade till lite, och vägrade sedan att starta. Besiktiningsgubben hade alltså rätt.. Lite taskigt batteri. I kombination med kylan blev det väl för mycket för lillebil antar jag. Ringde pappa för starthjälp, men hans batteri hade också dött. Ringde mamma, men inte heller där fick vi hjälp. Kanske bäst att byta ut batteriet om det ändå är dåligt? Vi får höra med verkstaden vad de säger. Yarvis måste ändå dit för årskontroll snart, och så måste vi ju fixa lamporna som vi fick minuspoäng för på besiktningen. Blir till att ringa imorgon..hur jag nu ska komma ihåg det. Det blev till att promenadhandla. Fick inte med oss mer än det viktigaste, men vi överlevde ju innan bilen kom in i våra liv så det ska vi väl göra nu med.

I och med att Yarvis tagit time out finns det några problem att lösa. På onsdag ska jag till Knivsta och bästa naprapaten, och på lördag ska hjärtat och jag ta in på slott för en natt. Vi ska till Rånäs slott och äta och dricka gott, bada lite badtunna och titta på änderna i dammen. De lär väl ha fryst fast vid det här laget. Om vi inte hinner fixa Yarvis till dess får vi väl försöka flörta till oss att få låna mammas pärla. Och till Knivsta kan man ju ta tåget i värsta fall..

Nu har vi för första gången fått känna på nackdelarna med att vara bilägare. Motorvärmare, ja tack. Sparar åtminstone lite på batteriet. Förutom den här lilla fadäsen tycker vi hemskt mycket om vår lilla silverpil.

5 reaktioner på ”Kom igen Yarvis!

  1. Vi är ju nära. I morgon vi kan koppla rödis till Y och se om det blir någon fart igen.

  2. Jag vet hur fort man vänjer sig vid bil.Helt plötsligt finns inte tiden att cykla eller gå o handla.Visserligen hade jag en mil till affären,men ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s