Söndagsbrunch och lite till

Idag blev jag bjuden på födelsedagsbrunch på Gillet. Det var så himla gott och mysigt och jag åt tills magen stod i fyra hörn. Ända fram till klockan fyra var jag mätt. Det ska jag säga er, att det är länge för att vara jag. Vi satt och hade det bra i hela två timmar, och det blev en riktigt skön start på soliga. söndagen. Tack Suss och Robin för en mysig present!

Efter brunchen styrde vi Yarvis mot de stora elektronikjättarna i Boländerna. Vi ska nämligen skaffa ett nytt hemmabiosystem förstår ni. Sånt där begriper jag ju ingenting av. Tycker det låter ungefär lika med allt. Okej, jag kan höra en viss skillnad men om ingen sa nåt hade jag nog inte reagerat. Framför allt skulle jag nog inte komma på att slå på det om jag skulle kolla på film. Men hjärtat tycker sånt där är viktigt, och då är det klart han ska få ha sina högtalare (bara de inte blir för många). Det är otroligt egentligen att ingen kommit på att göra snygga grejer som smälter in i omgivningen och inte syns. Jag sa till hjärtat att jag skulle säkert tycka att det var väldigt snyggt med de nya högtalarna om vi hade en fin tapet bakom dem. Jag tror det skulle vara snyggt då..

Igår var vi i Sollentuna och firade mina två kusiner som fyllt 10, och ska fylla 6 år. Först gick vi på gymnastikuppvisning. Kusin Alexander var pirat och gjorde kullerbyttor och gick balansgång som ett riktigt proffs! Vi såg även ett gäng Pippi Långstrumpor, Herr Nilssonapor och alla möjliga gummimänniskor som studsade runt och slog volter och hängde i romerska ringar. Jag satt med hjärtat i halsgropen och blev nervös över det mesta. Det visade sig vara befogat då en tjej som gjort fjorton frivolter på raken till slut landade rakt på rumpan på det hårda golvet. Livsfarligt alltså. Hon verkade dock klara sig fint. Efter showen blev vi bjudna på lunch och fika, riktigt gott! När vi skulle åka hem regnade det helt galet så vi fick ligga i 90 ända från Sollentuna i princip. Det tog sin lilla tid, men det gick ju inte att se ordentligt.. På  vägen hem svängde vi förbi pappa för att lämna en grej och fick träffa favorit-Crocker, 16 år ung farbror med barnasinnet i behåll. 

Vet ni förresten? Idag är det exakt ett år sedan vi köpte Yarvis. Fina lilla bilen som vi tycker så mycket om! Vi är lite dåliga på att använda den, för det är inte alltid det behövs när man bor i stan, men den är så praktisk att ha när vi vill ut och åka och den är värd varenda krona. Vi får försöka bli lite bättre på att lufta Yarvis och hälsa på folk helt enkelt. Det blir bättring under vårt andra år som bilägare. Man måste ju hinna vänja sig först..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s