Så blev lördagen

Jag gick faktiskt inte upp och pysslade igår morse, utan låg och degade i sängen bra länge innan vi gick upp och käkade frukost. Efter frukost och lite Nyhetsmorgon åkte vi ner på stan för vi hade bokat massage minsann! Jag fick present när jag fyllde år, ryggbehandling för två, och nu var det dags. Vi fick varsin halvtimme på massagebänken och det var riktigt skönt och avslappnande. Hade lätt kunnat ligga kvar en halvtimme till! Tack familjen Salo för en grymt trevlig present!

Efter massagen blev det lunch på Unico och lite koll på stan. Jag köpte tryckknappar (såna man slår fast istället för att sy) till dregglisarna, men det visade sig sen att knapparna var alldeles för hårda så bara efter några öppningar och stängningar gick tyget sönder. Det är ju så mjukt. Nu får jag tänka om kring det där! Kanske blir kardborreband? Hur brukar det vara på dregglisar? Det är ju såå drygt att sy fast knapparna för hand, och inte blir det särskilt snyggt heller..

När vi kom hem blev det lite pyssel i alla fall. Försökte arbeta fram en shoppingkasse som man kan ha i handväskan och ta fram om man går och handlar, så man slipper köpa påsar hela tiden. Här fick jag användning för tryckknapparna i alla fall men jag tror inte det blir något jag satsar på till marknaden för jag hinner inte sy tillräckligt många. Sen fick jag äntligen ändan ur och började fila på lite nya necessärer också. Blev klar med en som blev bra.

Strax innan vi skulle käka middag hörde hjärtats kompis av sig och undrade om vi ville träffa honom och hans nya flickvän på stan lite senare. Det ville vi! Vi tog ett glas vin på Terrassen innan vi gick förbi Stationen för att kolla in läget där. Läget var knökfullt. Poppis ställe! Vi gick till Buddy´s istället för en öl innan det var dags att åka hem. Blev en jättetrevlig kväll!

Nu ska vi kika på reprisen av Så mycket bättre, och jag ska försöka sätta ihop alla rutorna som jag virkat till lite större delar som sedan ska sättas ihop med varandra. Jag började här om kvällen men det blev inte så bra. Det bara måste bli bra när jag virkat så många rutor.. Nytt försök som sagt!

Annonser

En reaktion på ”Så blev lördagen

  1. Skulle gärna komma till Skokloster om det inte var så att vi befann oss så långt bort nästa helg. Åker till Alingsås på fredag. Men julmarknad blir det på söndag iaf, men på Liseberg.
    Kan ju säga så mycket som att det inte var mycket att ha i Ulva – få utställare och inte vidare juligt heller.

    De dregglisar vi har har små små tryckknappar och man kan knäppa i två storlekar, finns två ”fästknappar”, om du förstår vad jag menar.
    De halskragar vi har till Jazmine har däremot kardborreband.

    Lycka till i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s